Menu

Downloads

 

Voor uw gemak kunt u de productfiches, technische informatie en recepten in deze rubriek downloaden, raadplegen en uitprinten. Alle informatie is in PDF formaat, zodat u Adobe Reader nodig heeft om deze te lezen. Als u geen Adobe Reader heeft geïnstalleerd op uw PC, klikt u op het Adobe Reader icoon voor een gratis installatie.

Nuttige informatie  Producten 

Nuttige informatie

Origin Collection: wat is jouw smaakbestemming?

Laat je smaakpapillen naar verre oorden reizen met onze Single Origin Chocolades. Stuk voor stuk verleiden ze je met hun uniek smaakprofiel. Wat is jouw favoriete bestemming ?

Download PDF [15,0 MB]
Nuttige tips
Nuttige tips

Alles wat u wilt weten over het bewaren, tempereren en koelen van chocolade!

Download PDF [0 KB]
Voorkristalliseren met Mycryo
Voorkristalliseren met Mycryo

Hoe makkelijker voorkristalliseren met cacaoboter in poedervorm: Mycryo. 2 blz

Download PDF [0 KB]
terug naar boven

Producten

Overzicht confiserieproducten
Overzicht confiserieproducten

Geef smaak, textuur en kleur aan uw confiserieproducten

Download PDF [0 KB]
Overzicht bakkerijproducten
Overzicht bakkerijproducten

Geef smaak, textuur en kleur aan bakkerij- en patisserieproducten

Doorblader online brochure Download PDF [0 KB]
Melkchocolade met al het goede van echte honing

Proef de nieuwste smaaksensatie in de Coloured and flavoured range van Callebaut. Honey Callets: romige melkchocolade met zalige zoete honing! Met deze heerlijke nieuwkomer brengt u de zon in uw creaties en verrast u uw klanten met een heel andere chocoladesmaak!

Download PDF [0 KB]
Notenproducten

Callebaut® selecteert wereldwijd de hoogste kwaliteit noten, zoals amandelen, hazelnoten, pistachenoten en pecannoten.
De noten worden geplukt wanneer ze helemaal rijp en vol van smaak zijn. Ze zijn opgeslagen in de schil onder de beste omstandigheden tot het magische moment waarop we ze vers roosteren. We pellen, roosteren, malen, caramelliseren en verpakken onze noten, pasta’s en pralines in slechts 12 uur om u de beste smaak en versheid te garanderen.

Download PDF [0 KB]
Powerful: De nieuwe Fijnste Belgische Donkere Chocolade

Het is tijd voor meer. Tijd om kennis te maken met een chocolade die uw creaties meer kracht, meer smaak en een ongeëvenaarde chocoladeboost geeft. Daarom ontwikkelde Callebaut de nieuwe standaard in donkere chocolade: Powerful, met 80% cacao.

Download PDF [0 KB]
Velvet: De nieuwe Fijnste Belgische Witte Chocolade

Het is tijd voor meer. Tijd om kennis te maken met een witte chocolade met een volle smaak van verse melk en room. En het is ook tijd voor minder: minder zoet – maar net genoeg om alle intensiteit naar boven te halen. Ontdek Velvet – de nieuwe witte chocolade.

Download PDF [0 KB]
Een minikraak met een overweldigende chocoladesmaak

Crispearls™, de chocoladepareltjes met hun krokante hart, zijn er nu in donkere, melk- én witte chocolade

Doorblader online brochure Download PDF [0 KB]
Pure verleiding, CalletsTM Sensation

Pure verleiding, CalletsTM Sensation. Eén blik op de nieuwste CalletsTM Sensation en u weet genoeg. Gemaakt van 100% Callebaut chocolade, met een unieke glans en een fijne smaak. Kortom: ze brengen iedere chocoladeliefhebber in verleiding!

Download PDF [0 KB]
Echte karammmmmel...nu schepklaar!

Callebaut ontwikkelde voor u een echte, donkerblonde vloeibare karamel met een verukkelijke smaak. Kant-en-klaar om er de meest verrassende creaties mee te bereiden!

Download PDF [0 KB]
Coloured and flavoured

Smaken en kleuren voor uw creaties... Dat kan nu sneller dan ooit! Geef uw chocoladebereidingen een verrassend andere smaak: met pittige kleuren en andere smaken... Met Callebaut Coloured and Flavoured gaat dat makkelijker dan ooit!

Download PDF [0 KB]
Fonteinchocolade

De Callebaut chocolade voor fonteinen staat klaar voor u! Niets zo verleidelijk als overweldigende smaak van warme, gesmolten chocolade! Callebaut biedt u de perfecte donkere en melkchocolade voor chocoladefonteinen! Een sensatie op dessertbuffetten!

Download PDF [0 KB]
Een overzicht van de Callebaut chocolades

Callebaut zet voor u zijn donkere, melk- en witte chocolades op een rijtje. Zo ontdekt u snel de verschillen en vindt u vlot de geschikte chocolades voor uw creaties.

Download PDF [0 KB]
Chocolademousse, een weergaloze smaak voor al uw schitterende creaties!

Ongeëvenaard op de markt: de eerste chocolademousse die de vergelijking doorstaat met zelfbereide mousse... die u tijd bespaart: in een tel klaar! Overweldigende chocoladesmaak: unieke recepten met een zeer hoog chocoladegehalte. Een stevige textuur: uiterst geschikt om in glazen te spuiten of tot quenelles te draaien.

Download PDF [0 KB]
De juiste smaak, de perfecte textuur... die kiest u zo uit onze crèmes en vullingen!

Callebaut beschikt over een breed gamma van vullingen en crèmes. Elk hebben ze een zeer eigen smaak en unieke, technische eigenschappen die iedere vakman zullen overtuigen. Bovendien is de keuze uit smaken en texturen onbegrensd, net zoals de creatieve mogelijkheden ermee! En het eindresultaat...daarmee zal u uw klanten verleiden.

Download PDF [0 KB]
Select L811

Ontdek Select L811: een donkere chocolade voor pure smaak en perfecte textuur. Met Callebaut L811 voegt u de pure smaak van intense, donkere chocolade toe aan uw creaties. Bovendien bevat deze chocolade minder cacaoboter, waardoor hij een perfecte textuur bezorgt aan uw mousses, ganaches, sauzen... Daardoor is hij ook voordeliger: u wint dus 2 keer! Probeer Select L811 voor een maximum aan efficiëntie en smaak!

Download PDF [0 KB]
terug naar boven
We gebruiken cookies om ons te helpen uw ervaring op onze websites verbeteren. Wilt u cookies accepteren? Accepteren Meer info