Menu

Chocophilia

Welkom chocofiel! Wist u dat de eerste chocolade meer dan 2.000 jaar geleden werd bereid in een dorpje in Zuid-Amerika? Zou u graag willen weten waar? En wilt u ook weten hoe chocolade vandaag de dag geproduceerd wordt? Of zou u ook alles te weten willen komen over gezondheid en chocolade? Hier vindt u alle antwoorden op deze vragen en nog veel meer!

De geschiedenis van chocolade

meer lezen >>

Van de Xocoatl chocoladedrank van de vroege Latijns-Amerikaanse culturen tot melkchocolade zonder melk in onze tijd – de geschiedenis van cacao en chocolade is even rijk als het huidige assortiment smaken en producten.

» Lees meer

Van cacao tot chocolade

meer lezen >>

Van boon tot winkelrek – ontdek de fascinerende waardenketen van Callebaut die start in de landen van oorsprong en die eindigt met de delicieuze producten die wereldwijd aan onze klanten worden geleverd.

» Lees meer

Chocolade ABC

meer lezen >>

Er valt veel te vertellen over cacao en chocolade: wetenschappelijke en historische feiten, grappige anekdotes, nuttige tips. Wij hebben een aantal interessante onderwerpen voor u geselecteerd en er is nog meer op komst.

» Lees meer

Chocolade en gezondheid

meer lezen >>

In een omgeving met een steeds groeiende aandacht voor gezondheid, is Callebaut zich terdege bewust van de voedende waarde van chocolade.

» Lees meer
We gebruiken cookies om ons te helpen uw ervaring op onze websites verbeteren. Wilt u cookies accepteren? Accepteren Meer info