Menu
  • “Growing Great Chocolate™ ondersteunt cacaoboeren en hun families”

    Jean-Philippe Darcis – Chef and owner of Darcis

Jean-Philippe Darcis

Jean-Philippe Darcis is een van de beste patissiers, confiseurs en chocolademakers van België. Hij staat bekend om zijn toewijding aan chocolade en zijn ongelooflijke kijk op makarons. Maar Jean-Philippe Darcis is ook een man met geweldige ideeën en ambities. Hij opent een nieuwe winkel in Brussel, breidt zijn bedrijf uit naar Azië en vindt dat 'duurzaam' de toekomst is. Zijn bezoeken aan de plantage en gesprekken met lokale boeren deden hem inzien dat het heel hard werken is voor een geweldige oogst. Voeg daar nog slechte leefomstandigheden aan toe en Jean-Philippe is de eerste om te begrijpen hoe een duurzame cacaoteelt het leven van de cacaoboeren kan veranderen.

Samen met zijn chef Sébastien Trudelle geeft hij een nieuwe interpretatie aan de Forêt Noire met de 811 van Callebaut®. Hij maakt van dit klassieke chocoladegebak een moderne lekkernij en geeft het een volledige make-over. Laat zijn talent voor zich spreken en ontdek waarom hij ervan overtuigd is dat 'duurzaam' de toekomst is.

We gebruiken cookies om ons te helpen uw ervaring op onze websites verbeteren. Wilt u cookies accepteren? Accepteren Meer info