Menu
08-10-2010
Peter Goossens is vandaag officieel benoemd tot Ambassadeur van Callebaut

Peter Goossens treedt toe tot de Callebaut Ambassadeurs Club

Peter Goossens is vandaag benoemd tot Ambassadeur van Callebaut. In deze functie zal hij mee de promotie van het merk op zich nemen. Hij zal nieuwe recepten op basis van chocolade uitwerken en een aantal chocolade workshops leiden. Tijdens deze workshops, zal hij nieuwe technieken en recepten aan andere chefs voorstellen.

De missie van Peter Goossens
Vanaf vandaag is Peter Goossens een Callebaut Chocolade Ambassadeur.

In deze functie zal hij verschillende professionele workshops geven waar hij zijn kunnen en kennis zal overdragen.
Hij werkt ook mee aan de uitwerking van recepten op basis van chocolade, nieuwe producten en nieuwe culinaire concepten.

Peter Goossens deelt zijn zinnenprikkelende ervaringen
Het parcours van Peter Goossens is zeer rijk en gevarieerd. Na het beëindigen van zijn opleiding aan de hotelschool ‘Ter Duinen’ in 1983 in Koksijde, heeft hij vier jaar ervaring opgedaan in Parijs. In 1987 keert Peter Goossens terug naar ons platte land met de intentie om één van zijn dromen waar te maken: een oude hoeve verbouwen tot een restaurant. Het Hof van Cleve ziet het daglicht in Kruishoutem.
Zijn keuken is origineel, geraffineerd en hedendaags en wordt gelinkt aan traditionele seizoensproducten. Hof Van Cleve is bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids 2010. Door toe te treden tot de geprivilegieerde “Callebaut Chocolade Ambassadeurs Club” kan deze chocolade fanaat zich op nog een andere passie toeleggen.

De Chocolade Ambassadeurs Club
De Chocolade Ambassadeurs Club vormt een netwerk van professionals, waaronder gereputeerde chefs, patissiers, meester banketbakkers, chocolatiers en restaurateurs.
De missie van de Ambassadeurs is het overbrengen van knowhow en technische kennis op het gebied van chocolade aan andere artisanale vakmensen over de ganse wereld. Kwaliteit, creativiteit, kennis van ingrediënten en technieken zijn de belangrijkste troeven van de Ambassadeurs Club, vertegenwoordigd in meer dan 20 landen over de hele wereld. Momenteel telt de Ambassadeurs Club 120 leden wereldwijd, waarvan 14 Callebaut Ambassadeurs België.
 

« Zurück zur Übersicht
Wir verwenden Cookies, um Ihr Erlebnis auf unserer Website zu verbessern. Möchten Sie Cookies akzeptieren? Akzeptieren Weitere Informationen