Menu

Donkere decorbiscuit voor patisseriebereidingen en desserts

Biscuit en deeg:

Deze biscuit is stevig, licht en dient dun uitgestreken te worden. Daardoor is het perfect geschikt om de rand van gebak of desserts mee af te zetten en de structuur van het gebak te kunnen -dragen- zonder te breken of week te worden.

 

Meestal worden Callebaut cacaopoeder en chocoladepoeder gebruikt om het deeg van biscuit op smaak brengen. Het krijgt daardoor een iets intensere smaak en smakelijke kleur.

 

Voor een bijzonder mooi, smakelijk én verrassend effect: spatel op het eind van de bereiding een hoeveelheid (±10%) bakvaste chocoladedruppels door het beslag. Deze zijn bestand tegen de hitte van de oven en bezorgen de biscuit kleine krokante chocoladestukjes. Ze kunnen ook toegevoegd worden aan koekjes of cake mengsels.

Welke Callebaut producten lenen zich het best voor het aromatiseren van biscuit en deeg?

1. Bakvaste chocoladedruppels
Ideaal voor wie een luchtige biscuit wil bereiden met een intense chocoladesmaak. Na afkoeling geven deze chocoladedruppels trouwens een aangename krokante toets aan de bereiding.

2. Poeders

Voor een zeer licht biscuit kan het beslag op smaak gebracht worden met Callebaut cacaopoeder of chocoladepoeder. 

* Voor meer informatie, zie de pagina’s over onze producten op deze website. 

We gebruiken cookies om ons te helpen uw ervaring op onze websites verbeteren. Wilt u cookies accepteren? Aanvaarden Meer info