Menu

Arriba Atomium (voor een onbepaald aantal porties) (Gecreëerd door Lieven Lootens, Chef van 't Aards Paradijs - Callebaut Chocolate Ambassador België)

Yoghurtparels

Ingrediënten Bereiding
Yoghurt
Vloeibare stikstof
Druppel yoghurt met een knijpfles boven een open vat met vloeibare stikstof zodat zich automatisch ijskoude parels vormen. Leg ze samen in een kuiltje en plaats het puntje van een stokje in het midden samen met enkele druppels nog vloeibare yoghurt.
Wacht enkele seconden tot de pareltjes aan elkaar kleven en vastzitten aan het stokje.

Afwerking en presentatie
Dompel onmiddellijk het stokje onder in vloeibare melkchocolade Callebaut Origine Arriba. Strooi er snel enkele Callebaut Crispearls™ bovenop voor de chocolade is opgesteven. Laat 2 min. staan om de grootste koude van de yoghurt te laten verdwijnen. Serveer direct fris, of later uit de diepvries zoals een ijspraline . 

Aroma's
Yoghurt / Hazelnoot

Harmonie
De getoaste aroma's van de Crispearls™ komen mooi in harmonie met hazelnoot. De fijne yoghurtzuren en lactische toetsen in de chocolade worden nog aangevuld met de parels van yoghurt die halfvloeibaar in de praline zijn opgesloten.


We gebruiken cookies om ons te helpen uw ervaring op onze websites verbeteren. Wilt u cookies accepteren? Aanvaarden Meer info