Menu

Claim 'ondersteunt duurzame cacaoteelt' op uw eigen chocoladecreaties

Consumenten verwachten steeds meer transparantie en authenciteit. Ze willen weten waar hun voeding vandaan komt en ze willen ook het verhaal dat er achter zit kennen. Het is vandaag zelfs zo dat één op twee consumenten er zeker wil van zijn dat de oorsprong en het productieproces wat hij koopt beantwoordt aan groene, eerlijke en ethisch verantwoorde normen.

Met Callebaut® kun je nu je eigen duurzame claim maken
Kiezen voor Callebaut® Finest Belgian Chocolate is een geweldige keuze. Naast zijn onevenaarbare smaak en legendarische bewerkzaamheid is er nu ook de extra troef dat je duurzaamheid kan garanderen aan je klanten. Je kan met een gerust hart vertellen dat je met jouw chocolade directe steun biedt aan de cacaoboeren en aan duurzaamheid van de cacaoteelt.

Laat je produkten voor zichzelf spreken: geef ze een sticker of label
Voor al uw creaties met Callebaut® Finest Belgian Chocolate kan je nu een sticker of label toevoegen met volgende statement: "Onze chocolade steunt cacaboeren en duurzame cacaoteelt" of "Steunt duurzaam geteelde cacao."

Dat is de claim waar veel klanten naar op zoek zijn.

We gebruiken cookies om ons te helpen uw ervaring op onze websites verbeteren. Wilt u cookies accepteren? Aanvaarden Meer info