Menu
  • Deskundig malen en concheren

Deskundig malen en concheren

Dankzij de extreem fijne mengeling en vermaling van onze geselecteerde ingrediënten ‒ suiker, cacaomassa (en melk bij melkchocolade) ‒ beloven we je die fijnheid waar je Finest Belgian Chocolate zo bekend om staat. Elk deeltje chocolade wordt zelfs fijner gemalen dan de afstand tussen de smaakpapillen van de mens. Dat zorgt voor die fluweelachtige smaak en textuur van de Finest Belgian Chocolate. Deze verfijning is ook uiterst belangrijk bij het concheren, waarbij het chocoladedeeg urenlang voorzichtig gekneed wordt op een hoge temperatuur. Langdurig concheren zorgt ervoor dat de ongewenste zure smaken verdampen en mengt alle resterende aroma's tot die geweldig evenwichtige smaak die de Finest Belgian Chocolate zo typeert.

Conche

In de conches wordt de chocolade afgewerkt met pure cacaoboter en natuurlijke vanille om de evenwichtige smaak af te ronden. De juiste hoeveelheid cacaoboter wordt onder de chocolade gemengd om hem de ideale vloeibaarheid te geven. Dit zorgt voor die legendarische bewerkbaarheid waar onze klanten al sinds 1911 op kunnen rekenen.

We gebruiken cookies om ons te helpen uw ervaring op onze websites verbeteren. Wilt u cookies accepteren? Aanvaarden Meer info