Menu
  • Fantastische chocoladeverhalen

    Reis mee naar Brazilië, het land van voetbal en chocolade

Bekijk de volledige aflevering

Brazilië is hot deze zomer. We nemen alvast een voorproefje en laten ons inspireren voor zomerse recepturen. Callebaut TV neemt u mee naar Brazilië waar chef Alexandre de Braziliaanse topchef Renata Arassiro ontmoet. Samen verkennen ze de cacaoroute om te ontdekken wat Brazilië allemaal te bieden heeft. Ook trotseren ze elkaar in spannende straatduels.

Bekijk de afzonderlijke clips

Zuid-Amerika, de echte oorsprong van cacao. Chef Alexandre ontdekt het woud in Bahia, in de hoop de beste kwaliteitscacao te vinden. Voordat hij vertrekt neemt chef Renata Arassiro hem mee op avontuur in São Paolo, op zoek naar lokale tradities in de patisserie en chocolaterie. Bekijk hun avontuur nu!

Twee chefs. Typisch Braziliaanse en Belgische ingrediënten. Traditionele Belgische en Braziliaanse recepturen. Een gezonde dosis lef en creatieve durf. Het publiek kijkt mee op straat. Wees getuige van een zinderend straatduel.

We gebruiken cookies om ons te helpen uw ervaring op onze websites verbeteren. Wilt u cookies accepteren? Aanvaarden Meer info